Alkosson szabadon!

Vásároljon DERWENT írószereket 10% kedvezménnyel!

Az akció április 13-ától május 4-éig vagy az akciós készlet erejéig érvényes.

Tűfilc készlet, DERWENT

Tűfilc készlet, DERWENT "Academy", 20 különböző szín

Tű végű filc 20 vízbázisú szín, alkalmas finom, precíz rajzok és színátmenetek készítésére Olyan különféle technikák sajátíthatók el vele, mint a pontozás, rétegelés, összemosás és a keresztmintás rajz Élénk színek, amelyek összemoshatóak Használható száraz és nedves felületen egyaránt Elsőként a világos, majd a sötétebb színeket javasolt felvinni..

Nettó ár: 2.982 Ft Bruttó ár: 3.787 Ft

Tűfilc szett, 0,1/ 0,3/0,5 mm, DERWENT

Tűfilc szett, 0,1/ 0,3/0,5 mm, DERWENT "Line Marker", fekete

A Derwent tűfilcek szupervékony és mindig egyenletes vonalvezetést biztosítanak, ideálisak kreatív munkákhoz, rajzoláshoz, vagy íráshoz -szabadkezes rajzoláshoz ideális tűfilc, a tökéletesen egyenletes vonalakhoz -a tinta hamar megszárad és nem maszatolódik, így ideális a vizfestékkel létrehozott munkák további részletgazdagításához -kiváló fedésű tinta a gyors és határozott vonalak készítéséhez -fényálló színek, melyek nem fakulnak hosszú idő alatt sem -szett tartalma: 3 féle túfilc 0,1/ 0,3/0,5 mm ..

Nettó ár: 1.920 Ft Bruttó ár: 2.438 Ft

Tűfilc szett, 0,05/0,1/0,2/ 0,3/0,5/0,8 mm, DERWENT

Tűfilc szett, 0,05/0,1/0,2/ 0,3/0,5/0,8 mm, DERWENT "Line Marker", fekete

A Derwent tűfilcek szupervékony és mindig egyenletes vonalvezetést biztosítanak, ideálisak kreatív munkákhoz, rajzoláshoz, vagy íráshoz -szabadkezes rajzoláshoz ideális tűfilc, a tökéletesen egyenletes vonalakhoz -a tinta hamar megszárad és nem maszatolódik, így ideális a vizfestékkel létrehozott munkák további részletgazdagításához -kiváló fedésű tinta a gyors és határozott vonalak készítéséhez -kiváló minőségű japán hegy, amely erős nyomás alatt sem sérül -fényálló színek, melyek nem fakulnak hosszú idő alatt sem ..

Nettó ár: 3.677 Ft Bruttó ár: 4.669 Ft

Tűfilc készlet, 0,3 mm, DERWENT

Tűfilc készlet, 0,3 mm, DERWENT "Line Marker", 6 különböző szín

A Derwent tűfilcek szupervékony és mindig egyenletes vonalvezetést biztosítanak, ideálisak kreatív munkákhoz, rajzoláshoz, vagy íráshoz -szabadkezes rajzoláshoz ideális tűfilc, a tökéletesen egyenletes vonalakhoz -a tinta hamar megszárad és nem maszatolódik, így ideális a vizfestékkel létrehozott munkák további részletgazdagításához -kiváló fedésű tinta a gyors és határozott vonalak készítéséhez -kiváló minőségű japán hegy, amely erős nyomás alatt sem sérül -fényálló színek, melyek nem fakulnak hosszú idő alatt sem ..

Nettó ár: 3.808 Ft Bruttó ár: 4.836 Ft

Filctoll készlet, DERWENT,

Filctoll készlet, DERWENT, "Academy", 8 különböző metál szín

• 8 csillogó színben • Kiváló rajzhoz, dekorációs munkákhoz és naplóvezetéshez • Nagyszerűen látható a fekete papiron is..

Nettó ár: 1.943 Ft Bruttó ár: 2.467 Ft

Nyomósirón készlet, 0,5 mm, DERWENT

Nyomósirón készlet, 0,5 mm, DERWENT "Precision", HB

A Derwent preciziós mechanikus nyomósirón prémium minőségű fémtesttel készül, kiváló fogást és egyensúlyt biztosít, ami nélkülözhetetlen a pontos rajzoláshoz -0.5mm hegyekhez -a készlet tartalma: 1 db nyomósirón, 1 készlet HB-s ceruzahegy(15 db-os), 3 db radír -könnyű, karcsú fémtesttel -a ceruzatestben akár 5 hegyet is lehet tárolni egyszerrel -beépített hegyezővel a nyomógomb alatt -visszahúzható ceruzahegy vezető orrkúp..

Nettó ár: 1.614 Ft Bruttó ár: 2.050 Ft

Grafitbél szett, 0,5 mm, HB, 2B, DERWENT

Grafitbél szett, 0,5 mm, HB, 2B, DERWENT "Precision"

Újratölthető grafitbél és radír készlet Derwent nyomósirónokhoz -0.5mm-es Derwent precíziós nyomósirónokhoz -vázlatok és rajzok készítéséhez -grafithegyel megerősített, így tartósabb és kevésbé hajlamos a törésre -finom grafitrétegződés miatt tökéletesen alkalmas apró részletek kidolgozására és árnyalásra -szett tartalma: 15 db HB hegy és 15 db 2B hegy, valamint 3 tartalék radír..

Nettó ár: 888 Ft Bruttó ár: 1.128 Ft

Grafitceruza készlet, hatszögletű, DERWENT

Grafitceruza készlet, hatszögletű, DERWENT "Academy", 12 különböző keménység

12 keménységi fokozat az 5H-tól a 6B-ig Hatszögű 6,9 mm vastag fa ceruzatest a biztos tartáshoz és a precíz munkához A grafit töltet vastagsága a keménységgel változik, 2,2 mm a keményebb (2B-5H), 2,8 mm a puhább (3B-6B) ceruzák esetében Ideális skicceléshez, tervezéshez, oktatási célokra Nem karcoló hegy Valamennyi ceruzán feltüntetett keménységi fokozat Prémium minőségű grafitból, amely jó törésálló és könnyű hegyezni Fémdobozos kiszerelés..

Nettó ár: 2.369 Ft Bruttó ár: 3.009 Ft

Grafitceruza szett, hatszögletű, DERWENT

Grafitceruza szett, hatszögletű, DERWENT "Academy", 6 különböző keménység

Szeretne rajzolni, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá? A Derwent Academy vázlatkészlet az ideális választás -ezzel az optimálisan összeválogatott és megfizethető árú kezdőkészlettel könnyen felfedezheti a klasszikus vázlatrajzok világát -szerezze be a megfelelő eszközöket és vágjon mielőbb bele -könnyen fogható hatoldalú ceruzatest -jellegzetes megjelenés -sima, karcmentes hegy -kiváló minőség, ideális vázlatok készítéséhez -sokoldalú írószer -a készlet tartalma: 3B, 2B, B, HB, H, 2H ..

Nettó ár: 1.161 Ft Bruttó ár: 1.474 Ft

Színes ceruza készlet, fém doboz, DERWENT

Színes ceruza készlet, fém doboz, DERWENT "Academy", 12 különböző szín

• 12 keverhető szín különféle árnyalatok kialakításához • A színező anyag gyorsan és egyenletesen kerül a papír anyagába • Fa ceruzatesttel és színgazdag, krémes festékpigmentekkel • A kerek ceruzatest nagyfokú szabad alkotást tesz lehetővé különféle rajztechikákkal • Ideális színezéshez, rajzoláshoz, illusztrációk készítéséhez • Kezdő művészeknek az alkotási techika fejlesztésére ideális • Fémdobozos kiszerelés..

Nettó ár: 2.275 Ft Bruttó ár: 2.890 Ft

Színes ceruza készlet, fém doboz, DERWENT

Színes ceruza készlet, fém doboz, DERWENT "Academy", 24 különböző szín

24 keverhető szín különféle árnyalatok kialakításához A színező anyag gyorsan és egyenletesen kerül a papír anyagába Fa ceruzatesttel és színgazdag, krémes festékpigmentekkel A kerek ceruzatest nagyfokú szabad alkotást tesz lehetővé különféle rajztechikákkal Ideális színezéshez, rajzoláshoz, illusztrációk készítéséhez Kezdő művészeknek az alkotási techika fejlesztésére ideális Fémdobozos kiszerelés..

Nettó ár: 3.944 Ft Bruttó ár: 5.009 Ft

Tempera készlet, 12 darabos, 12 ml, DERWENT

Tempera készlet, 12 darabos, 12 ml, DERWENT "Academy"

• 12 db 12ml tubus kiszerelés • Pigmentben különösen gazdag alapanyagból készült könnyen használható festék, amely lehetővé teszi a szép színátmenetek kialakítsát • Használható vízzel hígítva különféle akvarel hatások megvalósításágoz, vagy anélkül közvetlenül a tubusból..

Nettó ár: 1.766 Ft Bruttó ár: 2.243 Ft

Vízfesték, fém doboz, 12 darabos, DERWENT

Vízfesték, fém doboz, 12 darabos, DERWENT "Academy"

• Klasszikus 12 db-os vízfesték készlet ecsettel fémdobozban • A fémbobozban praktikus 3 részes keverőtálca van • Az egyes színeket könnyen lehet vegyíteni a különféle árnyalatok kialakításához ..

Nettó ár: 2.092 Ft Bruttó ár: 2.657 Ft

Akvarell ceruza készlet, DERWENT

Akvarell ceruza készlet, DERWENT "Academy", 12 különböző szín

• 12 válogatott szín kifejezetten portrék készítéséhez • 3 előre elkészített vázlattal 2 különféle portré gyakorlásához • Hatszögű fa ceruzatest a biztos tartáshoz és a precíz munkához • Kiváló minőségű vízben oldódó és keveredő pigmentekből készült festékkel • Fémdobozos kiszerelés..

Nettó ár: 2.412 Ft Bruttó ár: 3.064 Ft

Hegyező, kétlyukú, DERWENT, tartályos

Hegyező, kétlyukú, DERWENT, tartályos

Kevés zavaróbb dolog van, mint egy tompa ceruza, ha írni szeretnénk valamit. Akár egy egyszerű manuális hegyezőt keresünk, akát kifinomult elemes modellt, mindenre van megoldásunk! A Derwent ceruzahegyezővel egy mozdulat a tökéletesre hegyezett ceruza. A forgácstartóval ellátott, két különböző átmérőjű ceruzához használható hegyező kiválóan alkalmas mindennapos használatra -ceruzahegyező -kifejezetten Derwent ceruzéknak tervezve -kiváló minőségű műanyag test és a forgácsok felfogására alkalmas tartó -áttetsző forgácstartó -különféle vastagságú ceruzákhoz -zárható tartó, így az összegyűjtött forgács nem hullik szét ..

Nettó ár: 888 Ft Bruttó ár: 1.128 Ft

Hegyező, kétlyukú, asztali, elemes, DERWENT

Hegyező, kétlyukú, asztali, elemes, DERWENT

Kevés zavaróbb dolog van, mint egy tompa ceruza, ha írni szeretnénk valamit. Akár egy egyszerű manuális hegezőt keresünk, akát kifinomult elemes modellt, mindenre van megoldásunk! A Derwent ceruzahegyezővel egy mozdulat a tökéletesre hegyezett ceruza. A forgácstartóval ellátott, két különböző átmérőjű ceruzához használható hegyező. Kiválóan alkalmas a mindennapos használatra -mind a jumbo (9-12mm), mind a hagyományos (6-8mm) ceruzákhoz -zárt hegyezőnyílások a biztonságos használathoz -beletört hegy eltávolító -kompakt méret -kiváló minőségű, tartós kések -áttetsző forgácstartó, könnyen eltávolítható fedővel - 2 db AA elemmel működik, a csomagolás nem tartalmazza..

Nettó ár: 4.733 Ft Bruttó ár: 6.011 Ft

Olajpasztell kréta, DERWENT

Olajpasztell kréta, DERWENT "Academy", 12 különböző szín

• 12 db-os készlet • Élénk színek, amelyek gyorsan a papír anyagába szívódnak • Krémes textúra, amely nem porzik és kiválóan keverhető • Terpentinben oldódik, amellyel a pasztell bámulatosan áttetszővé válik • Javasolt az enyhén texturált papír használata..

Nettó ár: 1.066 Ft Bruttó ár: 1.354 Ft

Olajpasztell kréta, DERWENT

Olajpasztell kréta, DERWENT "Academy", 24 különböző szín

• 24 db-os készlet • Élénk színek, amelyek gyorsan a papír anyagába szívódnak • Krémes textúra, amely nem porzik és kiválóan keverhető • Terpentinben oldódik, amellyel a pasztell bámulatosan áttetszővé válik • Javasolt az enyhén texturált papír használata..

Nettó ár: 1.943 Ft Bruttó ár: 2.467 Ft