A tiszta levegőért!

Vásároljon LEITZ „TruSens” légtisztítókat 10% kedvezménnyel!

Az akció 2020. október 7-étől 31-éig érvényes.

Akció
Légtisztító készülék, LEITZ

Légtisztító készülék, LEITZ "TruSens Z-1000 ", kisebb helyiséghez

Javítja a levegő minőségét a személyes terekben. Ez a kicsi, de nagy teljesítményű légtisztító elnyeli a szennyező anyagokat, így könnyebben lélegezhetsz. A DuPont szűrést alkalmazó, korszerű légtisztító összegyűjti és csökkenti a levegőben lévő szennyező anyagokat, például allergéneket, baktériumokat, vírusokat, semlegesíti a szagokat és javítja az otthonod levegőminőségét. A karcsú kialakításnak és kompakt dizájnnak köszönhetően ideális minden kis helyiségbe. -a 360°-os DuPont HEPA szűrő minden irányból képes kiszűrni a szennyező anyagokat, beleértve az allergéneket, baktériumokat, vírusokat és a VOC gázokat / szagokat, az UV-fény elpusztítja a szűrőn fennakadt baktériumokat -a PureDirect technológia hatékonyabban oszlatja el a levegőt, ez a szabadalmaztatott technológia két légáramot használ, amely tovább és egyenletesebben oszlatja el a levegőt az egész szobában -az UV-fény elpusztítja a szűrőn fennakadt baktériumokat -egyszerű használatot biztosító érintőképernyős vezérlőpanel a ventilátor-sebesség szabályozásához, illetve az UV üzemmód és szűrőcsere indikátorok kijelzéséhez -modern formatervezés, amely jól mutat minden otthoni környezetben, egyszerűen hordozható és áthelyezhető az elegáns, integrált fogantyúval - a légtisztító 23 négyzetméteres helyiségbe ajánlott - 2 év garancia..

Nettó akciós ár: 38.104 Ft Bruttó akciós ár: 48.392 Ft

Akció
Légtisztító készülék, LEITZ

Légtisztító készülék, LEITZ "TruSens Z-2000", közepes helyiséghez

Lélegezz tisztább levegőt egy újragondolt légtisztítóval! Tapasztald meg a külső érzékelő technológia, a dupla légáram és a DuPont szűrés által kínált előnyöket. Új típusú légtisztító, mely ötvözi a tudományos eredményeket, a stílusos megjelenést és korszerű technológiát. A DuPont szűréssel ellátott Leitz TruSens Z-2000 összegyűjti és csökkenti a levegőben lévő szennyező anyagokat, például allergéneket, baktériumokat, vírusokat és semlegesíti a szagokat azáltal, hogy automatikusan alkalmazkodik a helyiség változó levegőminőségéhez. -a 360°-os DuPont HEPA szűrő minden irányból képes kiszűrni a szennyező anyagokat, beleértve az allergéneket, baktériumokat, vírusokat és a VOC gázokat / szagokat, az UV-fény elpusztítja a szűrőn fennakadt baktériumokat -a légtisztítótól távol helyezve a SensorPod folyamatosan figyeli a levegő minőségét és továbbítja az adatokat a légtisztítónak az optimális szűrési eredmény érdekében a légtér minden pontján -aAutomatikusan szabályozza a ventilátor sebességét a SensorPod külső érzékelő levegőminőségi adatai alapján -a Leitz TruSens folyamatosan tájékoztat - számérték kijelzéssel, illetve a kijelző különböző színű megvilágításával jelzi a levegő minőségét -a PureDirect technológia kettős légáramot használ a tisztított levegő jobb eloszlatása és a hatékonyabb levegőtisztítás érdekében -az elegáns, érintőgombos vezérlőpanellel és integrált fogantyúval rendelkező, modern formatervezésű légtisztító tökéletesen beleolvad a környezetbe - a légtisztító 35 négyzetméteres helyiségbe ajánlott - 2 év garancia..

Nettó akciós ár: 68.284 Ft Bruttó akciós ár: 86.721 Ft

Akció
Légtisztító készülék, LEITZ

Légtisztító készülék, LEITZ " TruSens Z-3000", nagyobb helyiséghez

Lélegezz tisztább levegőt egy újragondolt légtisztítóval! Tapasztald meg a külső érzékelő technológia, a dupla légáram és a DuPont szűrés által kínált előnyöket. Új típusú légtisztító, mely ötvözi a tudományos eredményeket, a stílusos megjelenést és korszerű technológiát. A DuPont szűréssel ellátott Leitz TruSens Z-3000 összegyűjti és csökkenti a levegőben lévő szennyező anyagokat, például allergéneket, baktériumokat, vírusokat és semlegesíti a szagokat azáltal, hogy automatikusan alkalmazkodik a helyiség változó levegőminőségéhez. -a 360°-os DuPont HEPA szűrő minden irányból képes kiszűrni a szennyező anyagokat, beleértve az allergéneket, baktériumokat, vírusokat és a VOC gázokat / szagokat, az UV-fény elpusztítja a szűrőn fennakadt baktériumokat -a légtisztítótól távol helyezve a SensorPod folyamatosan figyeli a levegő minőségét és továbbítja az adatokat a légtisztítónak az optimális szűrési eredmény érdekében a légtér minden pontján -automatikusan szabályozza a ventilátor sebességét a SensorPod külső érzékelő levegőminőségi adatai alapján -a Leitz TruSens folyamatosan tájékoztat - számérték kijelzéssel, illetve a kijelző különböző színű megvilágításával jelzi a levegő minőségét -a PureDirect technológia kettős légáramot használ a tisztított levegő jobb eloszlatása és a hatékonyabb levegőtisztítás érdekében -az elegáns, érintőgombos vezérlőpanellel és integrált fogantyúval rendelkező, modern formatervezésű légtisztító tökéletesen beleolvad a környezetbe - a légtisztító 70 négyzetméteres helyiségbe ajánlott - 2 év garancia..

Nettó akciós ár: 95.711 Ft Bruttó akciós ár: 121.553 Ft