A szomszéd kertje nem lesz zöldebb!

FISKARS ajándékakció!

Vásároljon az akcióban résztvevő termékekből minimum nettó 5555 Ft értékben és FISKARS ültetőkanál a garantált ajándéka!

Az akció 2020. június 8-ától július 31-éig vagy az akciós készlet erejéig érvényes.

Kés, kerti, 10 cm, FISKARS

Kés, kerti, 10 cm, FISKARS "K40"

általános használatra szánt kés, övre akasztható műanyag tokkal a kés műanyag markolata üreges, ezért felúszik a víz színére a penge rozsdamentes acél, hossza: 10 cm hosszúság: 22,5 cm..

Nettó ár: 3.273 Ft Bruttó ár: 4.157 Ft

Metszőolló, 22 cm, ujjvédővel, FISKARS

Metszőolló, 22 cm, ujjvédővel, FISKARS

Speciális, nagy vágóerőt kifejtő általános- és barkács olló Az erős pengékkel vékony fémlemezt, műanyagot, tubust, kötelet és vezetéket is vághat Fibercomp műanyag, mely erős, tartós és könnyű tulajdonsággal rendelkezik az üvegszálas erősítésű kivitelnek köszönhetően Krómacél alsó- és felső penge Nem javasolt faágak vágásához Biztonsági záróretesz..

Nettó ár: 5.269 Ft Bruttó ár: 6.692 Ft

Metszőolló, 21 cm, FISKARS

Metszőolló, 21 cm, FISKARS "SingleStep"

Többféle típusú anyag vágáshoz tervezték: fémlap, drót, műanyag, tubus stb. Különösen ajánlott virágkötőknek, villanyszerelőknek, riasztórendszer szerelőknek Nem ajánlott faágak vágásához Erős nyél, kényelmes fogás Kiegyensúlyozott kivitel, jó vágási teljesítmény Szénacél penge..

Nettó ár: 3.397 Ft Bruttó ár: 4.314 Ft

Barkácsfűrész, 16 cm, FISKARS

Barkácsfűrész, 16 cm, FISKARS "Xtract SW72"

kettős fogazású pengével gyorsan és hatékonyan vághat a húzó mozdulat során, így megerőltetés nélkül fűrészelhet friss fát is az ergonomikus kivitelnek, ujjvédőnek és a kényelmes SoftGrip™ markolatnak köszönhetően a Fiskars Xtract fűrészt biztosan tarthatja kezében és bár kicsi, de nagy vágási erőt biztosít a penge teljesen visszahúzható finom fogazata miatt ideális száraz fa, deszkalapok és lécek vágására penge hossza 16 cm vágási átmérő max. 12 cm..

Nettó ár: 7.208 Ft Bruttó ár: 9.154 Ft

Barkácskés, tokba épített élezővel, FISKARS

Barkácskés, tokba épített élezővel, FISKARS "Hardware"

kiváló minőségű, tartós penge szabadalmazott, ergonomikusan kialakított markolat tokba épített élezővel a tokba illesztett betét forgatható, így balkezes használatra is alkalmas ideális építőipari munkákhoz 4-féle penge élezés különböző feladatok elvégzéséhez a kés hossza 211 mm, szélessége 40 mm..

Nettó ár: 2.489 Ft Bruttó ár: 3.161 Ft

Ültetőkanál, FISKARS

Ültetőkanál, FISKARS "Ergo"

ideális kisebb növények, virágok ültetéséhez és átültetéséhez könnyű, ergonomikusan kialakított nyele kényelmes használatot garantál speciális rozsdamentes bevonatú acél feje hosszan tartó használatot és erőt garantál, rendeltetés szerinti használat mellett az acél fej szinte törhetetlen akasztólyukkal a praktikus és helytakarékos tárolásért..

Nettó ár: 1.739 Ft Bruttó ár: 2.208 Ft

Hasítófejsze, XXL, FISKARS

Hasítófejsze, XXL, FISKARS "X27"

30 cm-nél nagyobb átmérőjű rönkök hasításához extra éles, duplán edzett vágóél nagy teherbírású modell, tartós használatra a hosszú nyél maximalizálja a lendítés hatékonyságát súlya miatt használata némi tapasztalatot igényel 3D markolatának köszönhetően még biztonságosabb fogást és lendítést tesz lehetővé 25 év garanciával webes regisztráció esetén Szélesség: 235 mm Hosszúság: 964 mm Magasság: 45 mm Súly: 2600 g..

Nettó ár: 20.700 Ft Bruttó ár: 26.289 Ft

Metszőolló, professzionális, 23 cm, FISKARS

Metszőolló, professzionális, 23 cm, FISKARS "P90"

kézhezálló markolat, mellyel közel vághat az ágtőhöz ütköző bak a kar izmai kevésbé fáradnak el a megerősített kialakítás biztosítja, hogy a pengék akár 2,6 cm átmérőjű ágak metszése közben sem mozdulnak el oldalirányba a pengék feszessége csavarral állítható drótvágó horony speciálisan edzett pengéi cserélhetők ..

Nettó ár: 8.710 Ft Bruttó ár: 11.062 Ft

Ágvágó, fém, M, FISKARS

Ágvágó, fém, M, FISKARS "PowerGearX LX94"

gyakori használatra, friss ágak vágásához max. 5 cm átmérőig a szerszám nyíró vágási mechanizmusa egyszerűbb és tisztább vágást eredményez az alsó penge az ágak optimális megragadása érdekében hajlított a szabadalmaztatott PowerGear™ fogaskerekes erőátviteli mechanizmusa akár 3,5x nagyobb erőkifejtésre képes, mint más hagyományos megoldások a SoftGrip™ markolatának hála kényelmes fogást garantál a minőségi acélból készült éles fejek és a könnyű, mégis tartós és erős FiberComp™ nyelek pedig megkönnyítik az Ön munkáját a kertben 25 év garanciával regisztráció esetén Szélesség: 230 mm Hosszúság: 640 mm Magasság: 250 mm Súly: 1190 g..

Nettó ár: 16.891 Ft Bruttó ár: 21.452 Ft

Metszőolló, mellévágó, FISKARS

Metszőolló, mellévágó, FISKARS "PowerGearX PX92"

ideális akár 2 cm átmérőjű gallyak és ágak vágásához extra erőkifejtés esetén egyedi PowerGear™ fogaskerekes erőátviteli mechanizmusa akár 3,5 x nagyobb erőkifejtésre képes, mint a hagyományos megoldások fiberComp™ kialakításának köszönhetően könnyű eszköz extra erős, korrózióálló acél pengéinek felső pengéje PTFE bevonatú az extra tartósságért, teljesítményért SoftGrip™ markolat a kényelmes használatért kisebb vagy közepes méretű kézre tervezve 25 év garanciával regisztráció esetén Szélesség: 66mm Hosszúság: 203 mm Magasság: 40 mm Súly: 231 g..

Nettó ár: 8.036 Ft Bruttó ár: 10.206 Ft

Gereblye, FISKARS

Gereblye, FISKARS "Solid"

gereblye egyeléshez, nagyobb ágyások simításához és általános kerti feladatokhoz például gereblyézéshez és talajtakaráshoz edzett szénacél fogak alumínium markolattal hosszúság: 1540 mm..

Nettó ár: 4.283 Ft Bruttó ár: 5.439 Ft

Kalapács, általános, M, FISKARS

Kalapács, általános, M, FISKARS "IsoCore"

egyedülálló rezgéscsillapító rendszer – 70%-át elnyeli a rezgéseknek, minimalizálja a szerszám használata folyamán felmerülő rezgéseket, ezzel csökkentve a sérülések és a kényelmetlen munkavégzés lehetőségeit ergonomikusan kialakított markolattal karmok a szegek kihúzásához, leszereléséhez..

Nettó ár: 9.958 Ft Bruttó ár: 12.646 Ft

Lombseprű, L, FISKARS

Lombseprű, L, FISKARS "Solid"

a széles fej lehetővé teszi, hogy gyorsan gereblyézzünk össze nagy területet masszív és rugalmas fogak speciális fejgeometriával, ami megakadályozza, hogy a gallyak és levelek a fogak közé akadjanak könnyű és tartós alumínium nyél hosszúság: 1750 mm..

Nettó ár: 5.155 Ft Bruttó ár: 6.547 Ft

Kültéri seprű, M, FISKARS

Kültéri seprű, M, FISKARS "Solid"

általános kültéri seprű, ami alkalmas járdák, kövezett teraszok és egyéb kültéri területek takarításához tökéletes a falevelek és kültéri hulladékok összeseprésére; görbe fejkialakításának köszönhetően megbízhatóan sepri össze a szemetet a PowerClean™ fej a keményebb és a puhább sörték kombinálásával minden felületen hatékonyan takarít hosszúság: 1620 mm ..

Nettó ár: 5.724 Ft Bruttó ár: 7.269 Ft

Gyűjtőzsák, kerti, 73 l, FISKARS

Gyűjtőzsák, kerti, 73 l, FISKARS "Ergo Pop-up"

ideális gyomok, levágott fű, kerti hulladék vagy egyéb dolgok (pl. játékok) gyűjtésére 73 liter űrtartalom helytakarékos megoldás, ugyanis összehajtva 3 cm magas a belső rugónak köszönhetően rögvest használatra kész szakadás- és penészálló kivitellel, amely lehetővé teszi a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot magasság nyitott állapotban: 46 cm..

Nettó ár: 4.476 Ft Bruttó ár: 5.684 Ft

Fűrész, kerti, S, FISKARS

Fűrész, kerti, S, FISKARS "Xtract SW73"

visszahúzható pengés fűrész, mely tökéletes segítség, friss ágak vágásáról, fa megmunkálásáról van szó a penge teljesen visszahúzható és egy hasznos, övre akasztható heveder is van rajta, a fűrész tárolása így biztonságos és kézhezálló a kettős fogazású pengével gyorsan és hatékonyan vághat a húzó mozdulat során, így megerőltetés nélkül fűrészelhet friss fát is az ergonomikus kivitelnek, ujjvédőnek és a kényelmes SoftGrip™ markolatnak köszönhetően a Fiskars Xtract™fűrészt biztosan tarthatja kezében és bár kicsi, de nagy vágási erőt biztosít a penge hossza 16 cm, mely mozdulatnál vág..

Nettó ár: 6.745 Ft Bruttó ár: 8.566 Ft

Ásólapát, FISKARS

Ásólapát, FISKARS "Solid"

tartós kialakítás, döntött nyél és D markolat jellemzi a termékeket a kényelmes munkavégzésért egyenes szélű, élekkel ellátott fej a fűcsomók átvágásához és a talaj forgatásához, mozgatásához hosszúság: 1170 mm..

Nettó ár: 4.476 Ft Bruttó ár: 5.684 Ft