Tavaszi nagytakarítás

Vásároljon VILEDA termékeket akár 41% kedvezménnyel!

Az akció 2020. február 24-étől április 30-áig érvényes.

A termékek árát további kedvezmény nem csökkenti.

Akció
Gyorsfelmosó fej, VILEDA

Gyorsfelmosó fej, VILEDA "SuperMocio Soft", sárga

- kétszeres tisztítóhatású mikroszálas gyorsfelmosó - mikroszálas részével eltávolítja a makacs szennyeződéseket, külső „CollecTex™” anyagával felszedi a szöszöket, hajszálakat, morzsákat - levél formájú fej, aminek köszönhetően a felmosó jobban hozzáfér a sarkokhoz és nagyobb felülete érintkezik a padlóval a jobb tisztítás érdekében - mikroperforált anyagú felmosófej, nyél nélkül - kiváló nedvszívó képességű és összeszedi az apró szöszöket is - kizárólag Vileda pattintós nyéllel használható..

Nettó akciós ár: 859 Ft Bruttó akciós ár: 1.091 Ft

Akció
Lapos gyorsfelmosó nedves utántöltő, 2 in 1, VILEDA

Lapos gyorsfelmosó nedves utántöltő, 2 in 1, VILEDA "Ultramax"

Vileda Ultramax felmosólap utántöltő. Felpattintás után a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja úgy, hogy keze közben tiszta és száraz marad. A nehezen elérhető pontokat is jól ki tudja vele tisztítani. A mikroszállakkal átszőtt hosszú szálaknak köszönhetően még nagyobb hatékonysággal tisztít, mint egy átlagos felmosó. Ideális nagy felületek nedves tisztításához. Fehér színű. ..

Nettó akciós ár: 2.283 Ft Bruttó akciós ár: 2.899 Ft

Akció
Gyorsfelmosó szett, pedálos, VILEDA

Gyorsfelmosó szett, pedálos, VILEDA "Easy Wring TURBO"

Szuper prémium termék az erőfeszítés nélküli takarításért! Oval formájú, minőségi vödör Praktikus, lábbal hajtható kicsavaró kosár Minőségi, speciális, erős pedál Újrahasznosított anyag felhasználásával Háromszög formájú felmosófej a sarkok könnyű eléréséhez 100% mikroszálas felmosófej Ajándékcsomag jellegű, dobozos csomagolás Kiszerelés: 1 db nyél + 1 db fej + 1 vödör csavarókosárral ..

Nettó akciós ár: 10.159 Ft Bruttó akciós ár: 12.902 Ft

Akció
Gyorsfelmosó utántöltő fej, VILEDA

Gyorsfelmosó utántöltő fej, VILEDA "Easy Wring TURBO"

Szuper prémium termék az erőfeszítés nélküli takarításért! Háromszög formájú felmosófej a sarkok könnyű eléréséhez 100% mikroszálas felmosófej ..

Nettó akciós ár: 1.672 Ft Bruttó akciós ár: 2.124 Ft

Akció
Gyorsfelmosó fej, mikroszálas, VILEDA

Gyorsfelmosó fej, mikroszálas, VILEDA "Supermocio 3Action", kék

Hatékony koszeltávolítás, 3D „ Flock” szálak, mikroszálas felület Kizárólag Vileda pattintós nyéllel használható...

Nettó akciós ár: 1.266 Ft Bruttó akciós ár: 1.607 Ft

Akció
Gyorsfelmosó utántöltő fej, VILEDA

Gyorsfelmosó utántöltő fej, VILEDA "Easy Wring TURBO 2 in 1"

Az ÚJ Vileda Easy Wring 2in1 felmosó utántöltő fej most még hatékonyabban bánik el a makacs szennyeződésekkel! Az utántöltő fej Vileda Easy Wring és Vileda Easy Wing Turbo-hoz egyaránt ajánlott. Háromszög formájú felmosófej a sarkok könnyű eléréséhez Fehér mikroszálak a kiváló tisztításért Piros szálak a hatékonyabb koszfelszedő képességért..

Nettó akciós ár: 1.921 Ft Bruttó akciós ár: 2.440 Ft

Akció
Gyorsfelmosó szett, VILEDA

Gyorsfelmosó szett, VILEDA "Supermocio"

Hatékony koszeltávolító felülettel, amely eltünteti a makacs szennyeződéseket a padlóról. A mikroszálas anyag segít eltünteti a zsíros szennyeződést. A 3D FLOCK szálak összegyűjtik a szöszöket, és könnyen kieresztik azokat a vödörbe. szett tartalma: 1 db teleszkópos nyél + 1 db 3Action felmosó fej + 1 db Supermop vödör csavarókosárral..

Nettó akciós ár: 4.656 Ft Bruttó akciós ár: 5.913 Ft

Akció
Gyorsfelmosó szett, VILEDA

Gyorsfelmosó szett, VILEDA "Ultramax"

A téglalap alakú felmosó a sarkokat is maradéktalanul ki tudja tisztítani. A felmosó a mikroszálas felmosólapnak köszönhetően egyedülálló hatékonyságot biztosít. A teleszkópos nyél és a flexibilis, minden irányba forgatható fejcsatlakozás segít elérni a nehezen hozzáférhető helyeket is. a szett tartalma: 1 db teleszkópos nyél + 1 db Ultramax 2in1 lapos felmosó fej + 1 db Ultramax vödör csavarókosárral..

Nettó akciós ár: 7.921 Ft Bruttó akciós ár: 10.060 Ft